mám na predaj
3 kráĺovné cataglyphis velox / 1000kč
1 Pheidole pallidula / 300kč
1 camponotus trucantus / 400kč
1 cataglypshis nodus / 2000kč
a dve veľké kráľovné camponotus jedna z chorvátska a druhá z grécka no bližšie ich určiť neviem podobné ako camponotus barbaricus / 500kč
4 ročnú kolóniu messor barbarus / cena dohodou
50 mravcov camponotus ligniperda 1000kč
v prípade záujmu mi píšte na marek-sterbak@email.cz
cataglyphis velox a iné...
- Marek Ragan Urban
- Monomorium
- Dátum registrácie: Pondelok, 25. Júla 2011, 14:29
cataglyphis velox a iné...
camponotus herculeanus, lasius niger, manica rubida, lasius flavus, formica pratensis, myrmica rubra
- Tom-AS
- Camponotus vagus
- Dátum registrácie: Sobota, 12. Mája 2012, 22:09
- Kontaktovať užívateľa:
Re: cataglyphis velox a iné...
Moc nás s cenami nešetříš
to už si radši každý koupí z e-schopu
jestli chceš tady něco prodávat tak s ohledem na ty ceny, protože jak jsem si to přečetl tak sem se lekl 

Tak záleží kde kupuješ, ale jestli kupuješ v zahraničí tak třeba za P. pallidula 300 je normál. Když si vezmu že na antshop je za 9 eur a doprava je 20 eur 
Takže bych řekl že to není přehnaný, ale sám musí posoudit zda někdo kupuje od něj

Takže bych řekl že to není přehnaný, ale sám musí posoudit zda někdo kupuje od něj

- Marek Ragan Urban
- Monomorium
- Dátum registrácie: Pondelok, 25. Júla 2011, 14:29
Tak cataglyphis som ešte k predaju ani nevidel...bol to mravec, po ktorom som slintal celú dobu, tak som si myslel že bude mať väčší úspech...no tak dám Vám zľavu tak pri odbere troch a viac kusov zľava 50%
camponotus herculeanus, lasius niger, manica rubida, lasius flavus, formica pratensis, myrmica rubra
- Skippy666
- Site Admin
- Dátum registrácie: Sobota, 26. Decembra 2009, 18:28
- Kontaktovať užívateľa:
Tak pravda Cataglyphisy sa nevyskytnú u nás v k odberu často, na druhej strane je to druh s horšou schopnosťou zakladať hniezda v chove, takže zmysel má predávať/kupovať najlepšie až rozbehnuté kolónie. Berte to ako radu